HTML

Road to New England

Váratlan utazás! Road to Avonlea! Remélem mindenki emlékszik még eme nagysikerű sorozatra a királyi egyesen. Valamikor a kilencvenes évek elejéről. Na ez is valami ilyesmiről szól, Hetty néni nélkül. Sarah helyett meg én jöttem, miután csődbe ment a cégem...

Friss topikok

  • zsimbi: azonnali frissitest kovetelunk!meg a csaj emailcimet:PPP (2007.10.28. 23:28) Zoe
  • M@té: Após! Egy igazi amcsi focimeccs, zenekarral geca... kéne egy olyan "baseball cap" aminek a két ol... (2007.10.17. 20:28) Első hét
  • Zsombor: Pali..frissits mar!!!! amugymeg mypraha.freeblog.hu ajanlom szeretettel:) (2007.10.16. 22:39) About the second day...
  • Zsombor: lehet h pocs vagyok, de lassan sorhasam lesz a Staropramentol:D (2007.10.11. 17:16) Welcome to Boston City!
  • Laca: Szuper szopás... részemről: Berlin, Párizs és Newcastle upon Tie, a részletekről később! (2007.08.16. 13:50) Blame on me, Baby!!!

Linkblog

2007.07.24. 20:59 NapPali

Hol is...

Szerintem az a legegyszerűbb, ha nem az elején kezdem, hiszen sok idő telt már el az itt létem óta. Hanem, im medias rex bemutatom hogy merre is vagyok, éppen most. Hiszen a bevándorlásom kezdete óta azért elég sok minden megváltozott...

Az eredeti terv ugyebár, Ogunquit volt, de ez már az első éjszaka alatt megdölt és helyette a következő város (falu vagy tanya, ízlés szerint), Wells lett az otthonom. Itt már a második ágy nyög alattam, de ezt majd egy postban részletezem. Összefoglalva, ezidőtájt az USA-ban, Maine állam Wells városában dekkolok. Azonbelül is a Mile Road 35 alatt, ami a Blue Horizon Motel-t és éttermet jelenti. Az UFO-k így látnák a lakásom, bocsi apartmant.

Én meg így látom:












Tengerpart, Baywatch meg minden ilyesmi. Szóval ez azért elég fasza itt. Dolgozol mint állat aztán csak lemész egy kicsit a partra és punnyadsz. Közben mászkálnak a csajok, meg labdáznak az emberek. Ha meg megéhezel benyomsz egy hambit egy kis rommá sütött krumplival. Kólával öblíted és fagyíval édesíted az egészet. Ettől leszel szép nagy darab ámerikai!

De hogy pontosabb legyen a lokációm, lehet hogy ez majd jobban segít! Körzőt, világ atlaszt elővenni és már meg is találtatok valahol a 48-adik szélességi fok környékén Ja és ajánlom a 4. sort a képen! Viva Guytown! :)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://roadtonewengland.blog.hu/api/trackback/id/tr45124657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsombor 2007.07.30. 10:21:12

Jajj...uuu...ááá....ez eddig szépésjó...de CSAJOKAT AKARUNK LÁTNI!!!!

peto 2007.07.30. 15:09:02

bizony csajokat, meg képeket a guy\'s nude beach-ről :DD

Laca · http://www.machina.hu 2007.07.31. 13:54:14

Pöcs vagy Szamos! Ne a punnyadt medúzadögöt mutogasd a fövenyen, hanem a veled kacérkodva strandlabdázó kétrészes bikinit viselő PamelaAnderson hasonmást.... Ha ilyen nincs takarodhatsz haza két pofonért.
Ezt csak azért irtam, mert szeretlek és hiányzol... ja, és ne huncutkodj a vízben mert kikezdi a hajlataidat a só!
süti beállítások módosítása